Ulrik Sydnes

Twitter: 

Nyaste artiklar frå Ulrik Sydnes

En studie fra Aarhus Universitet viser at i løpet av en fotballkamp er en spiller i nærheten av en annen i 1 minutt og 28 sekunder i snitt . Folkehelseinstituttet definerer nærkontakt med en koronasmittet som å ha hatt mindre enn 2 meters avstand i mer enn 15 minutter sammenhengende. Derfor er trolig smittefaren mellom fotballspillere svært lav.

Tirsdag presenterte Skiforbundet langrennslandslagene for sesongen 2020/21. 18-åringen Helene Marie Fossesholm, som fortsatt holder junioralder, er tatt inn på kvinnelandslaget.

Brann har lagt frem et forslag for de andre toppklubbene om hvordan de kan trene for fullt igjen. Planen går blant annet ut på isolering av spillerne og rapportering til medisinsk apparat både morgen og kveld.

Nye koronaregler gjør at flere arrangementer står i fare

Bergen kommune har innført restriksjoner som rammer flere kulturarrangementer. Byrådslederen varsler flere innskjerpinger.

Bond-filmen ”No Time To Die” skulle opprinnelig hatt premiere på norske kinoer 3. april, men nå er filmen utsatt til 12. november på grunn av virusfrykt. Kinosjef vet ikke om flere filmer vil utsettes.

Den årlige by:Larm-festivalen gikk av stabelen i Oslo denne helgen og bergenske L.U:N.A vant en av de to prisene. Festivalen er kanskje landets viktigste for unge musikktalenter og Bergen var sterkt representert.