Nyaste artiklar frå Synnøve Fonneland

Asker kulturskole dans har hatt digital undervisning siden 12.mars. Nå får de mest erfarne elevene komme tilbake til danseskolens lokaler. – Det betyr alt, forteller danseeleven Helle Heyerdahl (18).

Til tross for koronakrisen har Café Plenum i Slemmestad økt omsetningen med 30 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. – Det har ikke vært et alternativ å stenge, forteller daglig leder, Mona Bergli.

Hvalstrandfestivalen i Asker skal etter planen arrangeres 22.august i år. – Vi planlegger å fullføre festivalen til vi eventuelt får vite at det ikke er mulig, forteller Tor Magne Hovland, representant for Hvalstrandfestivalen.

På Facebook har folk lyst til å hjelpe barn og andre som kan være innestengt i et voldelig hjem grunnet koronaviruset. I Facebook-posten oppfordres folk til å ta kontakt via kodeord, om de skulle trenge hjelp. Dette er krisesentrene kritiske til, melder NRK.

UKErevyen ZOO er i gang og har høstet strålende kritikk fra anmelderne. Dette er en opptur fra terningkast tre og fire i 2018. - Det er et pluss å få en god anmeldelse fra BT, forteller Peter Syse.

De fleste kjenner til ventehallen på Bussterminalen i Bergen. Det er derimot få som kjenner til det tøffe miljøet som tar sted mellom bussterminalene. – For bare noen uker siden var det en 14-15 år gammel jente som tok overdose her på gulvet, forteller Brian Gerhard Rakner (20).

Det er tydelig at Koronaviruset har skapt bekymring blant Bergens innbyggere. - Men retningslinjer og planer er oppdatert og sykehuset er godt forberedt, forteller kommunikasjonsdirektør ved Haukeland sykehus, Erik Vigander.