Sofie Hordnes

Nyaste artiklar frå Sofie Hordnes

Foto: Sofie Sørås

Hotellet Hordaheimen etterlyser folk som vil donere til ukrainske flyktninger. Norske familier bruker nødhjelp som en mulighet til å rydde.

Etter pandemien har tannlegestudentene, som er i praksis, slitt med å få nok pasienter. Dersom denne trenden fortsetter, kan det gå utover studentenes utdanning.

Norges Fotball Forbund (NFF) vraker Bergen som en potensiell EM-by i 2025, noe som skaper skuffelse på vestlandet.

Brannlegende Ove Thue er gikk bort i januar. Nå skal Bataljonen hedre hans musikk for Brann: – som kommer til å leve med oss for all framtid

Politi og vektere avviser kaos på byen, selv om det er tre nye årskull etter gjenåpningen.

Passasjerer har utnyttet pandemien til å spare penger på kollektivtransport. Etter høye sniketall i 2020, strammer Skyss inn kontrollen.

Tirsdag formiddag oppstod en gressbrann i Fusa, melder BT.

Flere medier opplyser at en mann i slutten av tenårene ble pågrepet søndag på Sotra, for å ha skadet til sammen fire personer.

Lørdag 12. mars tapte Brann 1-0, borte mot KFUM-kameratene Oslo på Intility Arena, og røk ut etter fjerde runde i cupen. De slapp inn mål etter en time spilt, og klarte aldri å utligne. Trener Eirik Horneland mener at han likevel vet hva som skal til for å snu laget før oppstart i OBOS-ligaen, skriver Bergens Tidende.