Silje Kvalsvik Olsen

Nyaste artiklar frå Silje Kvalsvik Olsen

Den norske Eurovisionfansen har kommet med flere alternativer til årets finale i Eurovision Song Contest. Selv om finalen i år er avlyst, blir det likevel kåret en moralsk vinner.

Det ble i dag bekreftet av bislett-sjef Steinar Moen på en pressekonferanse at det forsatt blir Bislett games, men for tomme tribuner. 

Japansk infeksjonsprofessor kritisk til å arrangere OL i Tokyo neste år, melder NRK.

UKErevyen ZOO er i gang og har høstet strålende kritikk fra anmelderne. Dette er en opptur fra terningkast tre og fire i 2018. - Det er et pluss å få en god anmeldelse fra BT, forteller Peter Syse.

De fleste kjenner til ventehallen på Bussterminalen i Bergen. Det er derimot få som kjenner til det tøffe miljøet som tar sted mellom bussterminalene. – For bare noen uker siden var det en 14-15 år gammel jente som tok overdose her på gulvet, forteller Brian Gerhard Rakner (20).

Gjennom de siste årene har plantingen i Bergen Sentrum foregått mellom mars og april, men i år kommer vårplantene opp tidligere enn før. - Dette året har vi et ekstra spesielt tilfelle på grunn av den milde vinteren, forteller Elisabet Salbu fra Bymiljøetaten