Silje Haugerud

Nyaste artiklar frå Silje Haugerud

Ferske tall viser at liggetiden for førstegangsfødende nå er 2,6 døgn. For 20 år siden lå gjennomsnittet på fire døgn – En farlig utvikling, mener nybakt mor, Helle Kvam Leraand.

En ny rapport viser at norske hav har blitt nesten 30 prosent surere. Forsker Ingunn Skjelvan er bekymret for framtiden, og forteller at det er menneskeskapt CO2-utslipp som har skylden.

Denne helgen ble performance-festivalen PAB Open i Bergen arrangert for første gang siden før pandemien. Møtet mellom kunstner og publikum har endret seg, mener performance-kunstner Jan-Egil Finne.

Bergen kommune er godt i gang med planleggingen av den nye bydelen Dokken, som skal omforme godshavnen til en fremtidsrettet bydel. Mario Urban Mannsåker er bekymret for at Bergens identitet forsvinner dersom byen ikke lenger fremstår som en havneby.

Jan William Sleire ønsker flere treninger i uken, men får bare én. Nestleder i Hordaland svømmekrets Jan Kenneth Antun forteller at dette begrenser muligheten for å komme på et fysisk og teknisk nivå eller utvikle seg på samme måte som de funksjonsfriske.

Bordtennisspiller Tommy Urhaug varslet tidligere at han skulle legge opp. Nå har han bestemt seg for å satse mot Paralympics 2024, skriver Bergensavisen.

Landslagssjef Ståle Solbakken presenterte i dag troppen som skal spille landslagskampene mot Slovakia og Armenia 25. og 29. mars.

Casper Ruud røk ut av Indian Wells, etter å ha tapt 4-6, 4-6 mot australske Nick Kyrgios.

Fotballspiller Yevhen Martynenko er ukrainsk flyktning. I dag skal han spille for Brann, når de skal spille treningskamp mot Lysekloster, melder Bergens Tidende.

Det er flere kvinnelige ledere enn tidligere, viser tall fra SSB. -Vi har hatt en positiv utvikling, sier Liv Kristine Braathen som jobber i rekrutteringsselskap.