Oda Marie Rønning

Nyaste artiklar frå Oda Marie Rønning

Koronapandemien gjør at vi tilbringer mer tid foran skjerm og kamera enn noen gang før. Effekten av dette har vært stor for plastikkirurgiske klinikker.

Fredag ble det bekreftet smitte av den indiske mutasjonen i Bergen.

Den mobile gjenvinningsstasjonen har i all hovedsak stått parkert på faste områder i Bergen sentrum siden 2013. Denne våren skal nye stoppesteder testes ut.

Rekordmange søkte høyere utdanning i 2020. Digital undervisning har gjort at mye av dialogen mellom professor og student faller bort. Hvordan har det stått til med læringsutbyttet til de som er førstegangsstudenter under korona?

Ved midnatt passerte Norge 100.000 smittede av koronaviruset siden pandemiens start i februar 2020. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad mener vi har flere smittetilfeller som gjemmer seg i mørketallene.

Helseminister Bent Høie sa under en pressekonferanse i august, at dersom man skulle date, måtte man vite at man er så forelska at man tror at det er den personen du skal satse på gjennom hele pandemien. For noen har pandemien ført til at kjærligheten har blomstret.

Nisjebutikkene har hatt det tøft siden korona kom. Hjemmekontor har ført til at færre drar inn til byen, samtidig som at de kjemper mot at de store butikkjedene stadig tar mer plass.

Koronaen har satt en stopper for mye, men ikke turgåerne. Siden korona har både salget av turutstyr og antall medlemmer i turforeningen gått opp.

Norges øverste fotballdivisjoner blir utsatt til mai. – Kamper er kanskje det vi savner mest, sier Toppserie-trener.

Tirsdag kveld holdt Sportsklubben Brann et ordinært årsmøte. Der ble boikott av fotball-VM tatt opp.