Nicolas Hovland

Nyaste artiklar frå Nicolas Hovland

Egersund Racketklubb holder hallen stengt for trening grunnet økt kommunal smitte. Styremedlem Gunn Friestad håper folk vil støtte klubben med loddsalg ettersom etter et vanskelig år.

Bensinstasjonen Yx Eie ved jernbaneveien i Egersund ble onsdag 7. April gjort om til Uno x. Endringen til ubemannet bensinstasjon gjør at Martin Håkull (20) nå står uten jobb.

Under bakken på Helleland har Norge Mining funnet mineraler til verdier på flere hundre milliarder korner. Håpet til ordfører Odd Stangeland er ny industri til regionen.

Studielivet ble ikke helt som forventet for mange nye studenter i fjor. Speedfriending prøver å gjøre det lettere for de som sliter med å utvikle et sosialt nettverk.

For mange bedrifter har korona-pandemien betydd nedstengning og dårlige tider. For Bergens platebutikker førte det til oppsving og nye kunder.

Statsministeren etterforskes nå for brudd på smittevernforskriften. – Det var ikke planlagt.

Helsedirektør Bjørn Guldvog bekreftet onsdag at flere og flere unge blir lagt inn på sykehus grunnet corona smitte.

Siden forrige rapport er det registrert 6 nye smittetilfeller av Covid-19 i Bergen. Kommunen rapporterer dermed lave tall i forhold til den nasjonale smitten som lå på 1150 tilfeller i går.

Evakuering av Media City Bergen ble satt i gang da brannalarmen gikk mandag ettermiddag.