Mikael Takle

Nyaste artiklar frå Mikael Takle

Koronapandemien gjør at vi tilbringer mer tid foran skjerm og kamera enn noen gang før. Effekten av dette har vært stor for plastikkirurgiske klinikker.

I sommer skal Bergens første padelhall åpne i Sandviken. Idretten har vokst kraftig på Østlandet de siste årene, og flere i padelmiljøet har troen på at det samme vil skje i Bergen.

(Manchester City-Borussia Dortmund 2–1) Erling Braut Haaland (20) gikk målløs av banen for femte kamp på rad i første kvartfinale i mesterligaen. Likevel sørget en lekker assist til Marco Reus (31) for at håpet for avansement fortsatt lever.

Norge vant uten problemer mot Gibraltar i første kvalifiseringskamp til VM, men det var markeringen før kampstart som stjal overskriftene.

Eliteserien nærmer seg med stormskritt, og flere Brann-eksperter er spente over hvordan Brann kommer til å prestere.

Koronapandemien gjør at Norges Kommunistiske Parti (NKP) sliter med å nå kravet for å stille til stortingsvalget 2021 – Det ødelegger små partier, sier nestleder Alexander Sørnes.

Elever og ansatte ved Fyllingsdalen vgs kan nå koronateste seg selv. Hurtigtestene skal sørge for at skolen kan holdes åpen. – De er helt sugne på kontakt med medelever, forteller Rektor Karen Kristine Rasmussen.