Mathias Brandt

Nyaste artiklar frå Mathias Brandt

Gjennom sin interesse for løping, har Andreas Fantoft (24) oppdaget det han mener er mangel på utvalg av løpeklær i Norge. Nå vil han tilby bergensere “skreddersydde” sokker for deg som har mål om å løpe fort.

Med stengte treningssentre og overfylte turstier har flere valgt å mosjonere ved sykling. Prosjektet “Sykkelbyen” har også merket økningen, selv om hjemmekontor og permitteringer sørger for mindre aktivitet til og fra jobb på to hjul.

Kystbussen har økt antall avganger igjen på Vestlandet. Bussnæringen opplevd brutale tider med stor nedgang av passasjerer. NHO frykter langvarige konsekvenser.

Fra søndag kom tenåringer fra hele landet for å sette i gang med førstegangstjenesten på Madla. Alle blir testet for Korona-viruset med en gang de ankommer leiren. Deretter blir de værende der i 8 uker- isolert fra omverdenen.

Jonas Kjeldsen (17) og Tarjei Jørgensen (24) skulle få sjansen til å opptre på en av byens største scener. Så stakk Koronaviruset kjepper i hjulene. Men artistene vil likevel kjøre på.

Restauranten har fått tusenvis av bookinger og en haug med oppmerksomhet etter de ble tildelt Michelin-stjerne for første gang. De må ikke gjøre ekstra tiltak etter Korona-viruset.