Mathea H. Laugen

Nyaste artiklar frå Mathea H. Laugen

2 av 3 idrettsklubber i Bergen har merket en nedgang i antall frivillige de siste årene. Djerv SK er blant dem som sliter.

Enorme mengder tekstiler havner på norske gjenvinningsstasjoner hver dag. Mesteparten av det som samles inn, sendes likevel ut av landet. – Vi må sette høyere krav, mener leder for Framtiden i våre hender Bergen.

Onsdag 22.mars åpnet Åsaheimen, et nytt, storflott sykehjem i Åsane. I det nye bygget er det blitt lagt stor vekt på trivsel blant beboerne. – Det er her de skal avslutte livet sitt, sier helsebyråd.

Lørdag neste uke holdes auksjon og utstilling «Kunst mot kreft» fysisk for aller første gang. Victor Cid (36) er en av kunstnerne som har donert til initiativet.

På nyåret åpnet Åsane bibliotek sitt helt eget frøbibliotek, et konsept som de siste månedene har eksplodert i popularitet. Hanna Rydström er en av de som har hentet frø fra biblioteket.

Rikke (28) har nylig blitt tobarnsmor - dette blir mer og mer uvanlig, ifølge nye tall fra SSB. Professor ved UiB, Kari Tove Elvbakken, mener vi ikke skal være redde for utviklingen.

Petter (12) har begynt med styrkeløft på fritiden. At treningen hemmer vekstutviklingen er ekspertene uenige i.

Denne helgen reiser bergenske MMA-utøver Alexander «Jr» Gudbrandsen (27) til Belfast for å konkurrere profesjonelt - å gjøre dette på norsk jord kan han derimot se langt etter.