Magnus Laundal

Nyaste artiklar frå Magnus Laundal

Etter å ha ventet 17 år på ny fotballbane skal spaden endelig settes i jorda i høst. Likevel er medlemmer fortsatt skeptisk til om det faktisk skjer.

Da du nøt sola i Bergensværet på lørdag klinket Vetle Bergsvik Thorn til med mesterløp og vant europacup i triatlon i Portugal, samme sted han vant som junior i 2018. Spesialist i idrettsmedisin og medisinsk ansvarlig i Cyriax spesialistklinikk, Yngve Kiserud forklarer at å hevde seg i triatlon krever god kapasitet både fysisk og mentalt. 

Politiet melder klokken 12.26 at tre personer er involvert i en bilulykke på Blindheimsflaten i Bergen. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men større materielle ødeleggelser. Ulykken skaper trafikale utfordringer.

Det melder Vest Politidistrikt på Twitter.

Etter en skade i lysken fra lørdagens kamp mot Burnley reiser Haaland hjem til Manchester, for medisinsk oppfølging i klubben.

- Erling tok det tungt da han skjønte at han ikke kunne være med å fighte for laget. Heldigvis er det fortsatt plenty med selvtillit, talent og samhold i denne gruppa til å vinne poeng i de neste kampene, sier landslagssjef Ståle Solbakken.

Det melder Norges Fotballforbund

Norge spiller mot Georgia lørdag 25.mars, og møter Spania tirsdag 28.mars.

Sjef for Heimevernet generalmajor Elisabeth Michelsen trer bort fra nåværende stilling, og begynner i ny jobb 11.april. Eirik Kristoffersen var tydelig på dagens pressekonferanse i at Michelsen er riktig person for jobben.

– Elisabeth har et sterkt driv for dette arbeidet. Hun har vært en tydelig stemme i min ledergruppe og tydelig på hva som trengs for å endre kulturen, sier han.

Det melder NTB
Forsvarssjefen selv innrømmer at tidligere tiltak ikke har vært kraftfulle nok.

–På mange måter er det her arbeidet starter, sier Kristoffersen.

Børsen falt med 2,4 prosent etter 20 minutter med handel mandag morgen. Det skjer etter at det ble kjent at storbanken Credit Suisse blir kjøpt opp av den sveitsiske banken UBS. Sjefstrateg i Danske Bank, Anders Johansen mener fallet vil skape mye usikkerhet fremover.

– Det er fordi bankfinansiering kan bli dyrere. Det smitter fort over i lavere oljepris, og på Oslo Børs, sier han til E24.

Per 0920 mandag morgen selges et fat norsk nordsjøolje for 70,62 dollar. Det er en nedgang på 3,25 prosent siden sluttkursen ble satt fredag.

Det melder NTB og E24.

Det blåser en retrobris over Bergen, med flere nyåpnede bruktbutikker det siste året. Til tross for økt interesse går flere med underskudd. Framtiden i våre hender mener vilkårene for bruktbutikker er ekstremt urettferdig.

Hjertet i Bergens filmmiljø sluttet å dunke i høst, da projektoren streiket. Med giverglede og to glade haugesundere kan klubben nok en gang tilby et annerledes kinoprogram.

Bergensbedriften Norsk Kjernekraft AS har nylig hentet kapital fra flere vestlandsmilliardærer. Flere stiller seg kritiske til selskapets planer, og debatten om den kontroversielle kraftformen raser.

Pål Haugen Lillefosse reiser til Tyrkia for å hente hjem medalje i stavsprang. At den svenske verdensmesteren Armand Duplantis ikke stiller gjør medaljene åpnere enn på mange år. B-mennesket Lillefosse mener alt kan skje, til tross for at han må stå opp 04:00 på lørdag. 

Sider