Lukas Bakkebø Bjune

Nyaste artiklar frå Lukas Bakkebø Bjune

I fem år har Terje Jensen holdt på sannheten om hva som skjedde da han fant liket til Håkon Andersen. Han forteller at den “klarsynte” Michael Winger ikke var nøkkelen.

Den “klarsynte” Michael Winger er aktuell i en ny dokumentar hvor han bruker evnene sine til å finne savnede mennesker. Både Winger og hans hovedkritiker er enige i at filmen kan få publikum til å tro, på godt og vondt.

Lag fra Bergen, Trondheim og Norrköping kom til Amalie Skram på lørdag for å konkurrere i Roller Derby; en raskt voksende sport med kompliserte regler, knuffing, sminke og punk i sentrum.

Den profilerte høyrepopulisten Steve Bannon har blitt annonsert som trekkplaster i Grieghallen under Nordiske Mediedager. Nå møter arrangementet kritikk fra flere kanter.

Dramaet, som handler om en sjåfør som må kjøre en svart jazzmusiker gjennom sørstatene på sekstitallet, vant den gjeveste prisen under Oscar-utdelingen som ble holdt i natt. Filmen, med danske Viggo Mortensen i hovedrollen, slo favorittene “Roma” og “The Favourite” for beste film. Queen-biografien “Bohemian Rhapsody” fikk flest priser av alle filmene, og vant beste filmklipp, lydklipp, lydmiks og mannlige hovedrolle.