Per Lønning

Nyaste artiklar frå Per Lønning

– Jeg er lei meg, sier Petter Solberg på telefon til VG, som først omtalte saken.

– Det er mykje nostalgi involvert. Og etter å ha jobba med eit album over ein lengre periode vil ein gjerne gi ut noko fysisk, seier kassett-entusiast Kristoffer Eikrem til NRK.

– Min forventning er at Norges idrettsforbund rydder opp i det umiddelbart hvis de avdekker den type forhold, sa helseministeren til NTB.

NRK melder at 1.481.000 så lørdagens Eurovision-finale.

I februar ble Lady Gagas hundepasser Ryan Fischer ranet og skutt mens han gikk tur med artistens hunder. Nå har politiet kommet et viktig skritt videre i saken.

Geno Hayes, kjent fra NFL-klubbene Tampa Bay Buccaneers, Chicago Bears og Jacksonville Jaguars, gikk denne uken bort i en alder av 33 år.

27. mars spilte bandet Love of Lesbians foran 5.000 tilskuere innendørs i Palau Sant Jordi arena i Barcelona, som var et eksperiment der tilskuerne ble bedt om å bruke munnbind og ikke holde avstand.

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona fikk hjertestans og døde 25. november i fjor i en alder av 60 år. 

Onsdag kunngjorde USA-president Joe Biden sin intensjon om å ende den mangeårige krigen i Afghanistan. Norge og flere Nato-land har nå besluttet å trekke styrkene ut av landet.

Helt tilbake i 2009 var sist gang nordmenn kunne søke seg med på romeventyr som astronaut for ESA. Nå er muligheten her igjen.

Sider