Kristian Berg Tveter

Nyaste artiklar frå Kristian Berg Tveter

Stadig flere med funksjonsnedsettelse våger seg opp i klatreveggen. De siste ti årene har paraklatremiljøet mer enn doblet seg. Sebastian Menze mener at man fint kan leke seg i høyden til tross for en funksjonsnedsettelse.

Viking TIF og Bergen Håndball kjemper om opprykk til Rema 1000-ligaen. Håndball-Bergen håper to mulige opprykk kan vekke interessen for håndball i byen.

Flere studenter lengter hjem før eksamensperioden. Da lønner det seg å reise med fly.

I månedsskiftet januar til februar senket Skyss prisene for studentbillett med 40 prosent. Studentene håper Skyss endrer prisene på periodebillettene også.

Denne uke var det tre år siden nedstengingen i Norge. “Fine dining” - restaurantene i Bergen frykter konkurs.

Fylkeskommunens forslag om russearrangement ved Hordnesskogen får lokalbefolkningen til å grue seg til våren. Russen, på sin side, mener det er den beste løsningen.

BA erfarer at midtbanespilleren fra Lillestrøm er klar for Brann. Består han den medisinske testen signerer han en treårskontrakt med Brann.
(BA)

Grunnet demontering av midlertidig gangbro er E39 Fjøsangerveien stengt 6 - 10. mars fra 22:00-05:30. Omkjøring via Kanalveien blir omskiltet.

NTB bekrefter at en mann i 30-årene er funnet død etter en kite-ulykke i Førresfjorden i Karmøy. Det skal ha vært mye vind i området, og derfor utfordrende redningsforhold.
(NTB)

På mandag ble det full stans i avganger og ankomster på både Sola og Gardermoen grunnet radarfeil. Nå er feilen funnet og systemet er straks oppe og går igjen.

Sider