Kamilla Killingberg

Nyaste artiklar frå Kamilla Killingberg

Grunnet smittefare er alle oppkjøringstimer og vanlige kjøretimer utsatt på ubestemt tid. Bursdagsbarnet Vikram Sunde Kahlon (18) var en av mange som skulle hatt oppkjøring til førerkortet i dag 27. april.

Lier Bygdetun har avlyst flere av vårens og sommerens begivenheter. Likevel åpner de for en «korona-vennlig» 17. mai-feiring, og håper samtidig at den store Eplefestivalen i midten av september skal kunne gjennomføres.

Fem tidligere Arna-Bjørnar spillere var med å vinne da kvinnelandslaget i fotball spilte bronsefinale i Algarve Cup tirsdag 10. mars. Norge endte på 3. plass i den 27. utgaven av cupen, og med det forsetter det norske kvinnelandslaget å heve seg internasjonalt

I helgen ble sykkelrittet International Tour of Rhodos arrangert på den greske øya Rhodos. Bergenseren Karl Jonas Tronstad (21) deltok med det internasjonale laget Holdsworth Zappi Racing Team.

- Frafallet av billettinntekter og uoppfylte forretningskontrakter vil gi oss et stort økonomisk tap, sier sjef for mediesenteret i det tsjekkiske skiskytterforbundet Jiří Pošvář.

- Verdenscuprennet i Nove Mesto vil gå for tomme tribuner, sier kommunikasjonssjef i Skiskytterforbundet Emilie Nordskar.