Kaja Berg

Nyaste artiklar frå Kaja Berg

Terpsichore Dansekompani viste frem årets egenproduserte koreografi til nesten 400 mennesker på USF Verftet. Tårer, latter og glede tyder på én ting - dans berører.

Studentparet Josué Kongolo og Emelia Tveitå har startet kleskolleksjonen KIMA Sport. Hundre prosent av overskuddet skal doneres til WWF Verdens Naturfond.

Stadig flere velger å gjennomføre hårtransplantasjon. Trenden er synlig også blant unge, forteller daglig leder hos den eneste klinikken som tilbyr denne behandlingen i Bergen.

Emelia Tveitå (21) vant gull i kulestøt under Ungdomsmesterskap i Ulsteinvik i begynnelsen av mars. Nå er målet å kvalifisere seg til Europamesterskapet for de under 23 år i juli.

Harald Reinkind var umulig å overse i søndagens andre kvalikkamp mot Serbia, til glede for et fullsatt Åsane Arena. Høyrebacken er klar på én ting: – Bergen skal være en håndballby.

Duene herjer på Bystasjonen, til de ansatte i matserveringens store frustrasjon. Fuglene har dratt nytte av varmen på senteret i mange tiår, men antallet økte denne vinteren. – Det er en kamp man aldri kan vinne, sier senterdirektør Odd Rune Bjørge.

Etter å ha funnet ut at toalettene på hovedbiblioteket i Bergen koster penger å bruke, vil studentene Åsne og Oda tenke seg om to ganger før de kommer tilbake for å studere. Bibliotekets direktør, Julie Andersland, sier tilfellet er et stort kostnadsspørsmål.

En mann fra Bergen skal ha utsatt datteren sin for grove overgrep i opp mot halvannet år, frem til mars 2022, melder BT. Det skal ha begynt da datteren var 6 år gammel.

Tobarnsfaren skal også ha utsatt sitt andre barn for vold og mishandling over flere år. Dette er han også tiltalt for.

Den amerikanske rapperen skal holde konsert i Telenor Arena 22. april. Turneen heter «Twelve Carat Tour», og baserer seg på sanger fra artistens fjerde album. Dette kunngjøres av selskapet Live Nation.

Senest sommeren 2022 holdt Post Malone konsert på Bergenhus festning på Koengen. For øyeblikket er han aktuell med låten «Creepin´», med Metro Boomin og 21 Savage.

Den omkomne personen som i helgen ble funnet på Sandsli i Bergen, kan ha vært død i et helt år. Personen ble funnet i et telt i et skogholt. Det mistenkes så langt ikke at noe kriminelt har funnet sted. Dette melder politiet til BT.

Sider