Jonas Nilsen

Nyaste artiklar frå Jonas Nilsen

Siden 2016 har Norges kirker opplevd en markant nedgang i besøkende. St. Jakobs Kirke i Bergen er på helt andre siden av skalaen.

Påskeferien nærmer seg med stormskritt, og de fleste nordmenn blir i byen. Elias Mordal (24) er en av dem.

Nye lover og ny teknologi resulterer i flere aborter av barn med Downs syndrom, i følge rapport fra FHI: – Veldig synd for samfunnet, mener lege og far.

Stadig flere bruktbutikker dukker opp i Bergen. Én av dem er Det Gule Hus. De selger dine egne brukte klær for deg, og er én av de første med dette konseptet i byen.

Barnehagene i Bergen sliter med å dekke det store sykefraværet hos de ansatte, og det går hardt utover kvaliteten på tilbudet. Vikarene er mangelvare, og svært ettertraktet.

Interessen for basketball er i kraftig økning over hele landet. På ungdomslagene til fjorårets Norgesmester, Gimle, kryr det av talentfulle spillere. Målet er en dag å ta steget ut i en av verdens mest kjente idrettsligaer.

Viaplay økte i januar Premier League-prisene med 15 prosent, fra 649 til 749 kroner i måneden. Det fortviler både forbrukere og Fotballpuben i Bergen over: - Tap-tap situasjon, mener pubdriver.

Skillingsbollen har stått fjellstøtt som bergensk tradisjon i over 500 år. Likevel velger bergensbakeriet å ikke selge bakverket: – Vi gjør det på vår måte.

For andre gang på kort tid måtte Bergen Lufthavn Flesland igjen stenge rullebanen: - Ganske frustrerende, sier oppgitt passasjer.