Johannes Rødningen

Nyaste artiklar frå Johannes Rødningen

Ingvill Lepsøy har førstehånds erfaringer med ekskludering og diskriminering mot kvinner i guttefotballen. – Man må være tøff og sikker på seg selv.

En regel i kvinnehockey forbyr spillerne å takle hverandre. Til tross for år med kritikk og oppmerksomhet i media er Norges Hockeyforbund klare på at regelen er til det beste for sporten.

Universitetet i Bergen har bestemt at de ikke stiller til debatt under Alternativmessen for å argumentere for jordas runde form. Det faller ikke i god jord hos messearrangør Christian Paaske.

Bergen FrP ønsker ikke å innføre portforbudet som ble vedtatt av Oslo FrP i februar. De mener det er andre tiltak som må til for å bekjempe ungdomskriminaliteten i byen.

Flere medier melder at det er gjennomført dopingrazzia i VM-byen Seefeld. To østerrikske utøvere skal være tatt inn til avhør ifølge norske Trond Nystad, Østerrikes landslagstrener. Politiet skal holde pressekonferanse klokken 14 i Innsbruck. Det var den tyske ARD-journalisten Hajo Seppelt som først meldte om razziaen på Twitter. Først ute til å omtale saken i Norge var VG.

“Fredens Religion” gikk seirende ut av årets finale av League of Legends på HordaLAN. – Det begynner å bli et lite rivaleri.

«Jeg sitter ikke her og lyver», sier Therese Johaug i dag til TV2. Svaret kommer etter at hun ble kritisert av en svensk journalist for å lyve om sine medaljeambisjoner under VM i Seefeld. «Forventer du virkelig at noen av oss skal tro ett ord av det du sier?», skrev Expressen-kommentator Tomas Petterson etter at Johaug under en pressekonferanse i forkant av 15 kilometeren med skibytte, der hun vant suverent, uttalte at målet for VM kun var én medalje.

I 2016 ble Kjerstin Boge Solås (21) tidenes yngste norske EM-vinner i håndball. Etter bragden har skader preget det unge håndballtalentets karriere.

Til tross for den sterke fjorårssesongen vil ikke Lars Arne Nilsen stemple Brann som tittelfavoritt. Om en drøy måned sparkes Eliteserien i gang.

I går var det duket for futsal-turnering på studentsenteret. Turneringsansvarlig Charlie Thompson mener slike arrangementer er svært viktig for studentmiljøet i Bergen.

Sider