Johannes Gustavsen

Nyaste artiklar frå Johannes Gustavsen

Politiet melder om trafikale problem i Sydnestunnelen.

Det er en buss som har motorproblem og dette skaper utfordringer.

Politiet er på stedet og bilberger er varslet og på vei. 

Skyss melder om omkjøring gjennom sentrum og Nygårdstunnelen.

Etter å ha tangert Therese Johaug med 19 verdenscup-seiere i en og samme sesong har premiepengene rullet inn på kontoen til Johannes Høsflot Klæbo, skriver NTB.

380.800 sveitsiske franc eller 4,3 millioner kroner i premiepenger fra Det internasjonale skiforbundet (FIS) er fasit etter en formidabel sesong for trønderen.

Det er nær en dobling av hans tidligere bestenotering fra 2018/19.

Tre minutter tok det før billettene i borteseksjonen til semifinalen i cupen mellom Stabæk og Brann ble utsolgt. Brann hadde fått 592 billetter til kampen.

Kampen spilles den 26.april kl.18.00 på Nadderud stadion. Seierherren møter vinneren av Lillestrøm og Bodø/Glimt til cupfinale på Ullevål stadion den 20.mai.

Store steinblokker har rast ut på E18 ved Lillesand. Veien er stengt i begge retninger etter at hele fjellsiden datt ned i den vestgående kjøreretningen.

I følge Politiet Agder på skal ingen biler være berørt av raset.

Nødetatene jobber på stedet og området skal vurderes av en geolog.

Høyt utdannede innvandrerkvinner sliter med å få jobb. Nå håper de Jobbsjansen kan være redningen.

Ved å produsere egne egg og egen melk på sitt eget småbruk vil bakerieierne fange kundene med et unikt konsept.

Barnehagene i Bergen sliter med å dekke det store sykefraværet hos de ansatte, og det går hardt utover kvaliteten på tilbudet. Vikarene er mangelvare, og svært ettertraktet.

Med sine 45 000 medlemmer er Manchester United Supporters Club Scandinavia (MUSCS) den største offisielle supporterklubben til Manchester United i verden, og alt styres fra Bergen.

Fana IL er blant landets 20 største skiklubber, for åtte år siden hadde skigruppen inntaksstopp og venteliste for å bli med, nå er situasjonen en helt annen. For elevene på Slettebakken skole er rulleski på kunstgress det beste alternativet.

Eksamen nærmer seg med stormskritt og mange tredjeklassinger på VGS føler på stress og uforutsigbarhet før deres første eksamen noensinne.

Sider