Isac Bartvik Jørgensen

Kan kontaktes på mobil 988 06 361.

Twitter: 

Nyaste artiklar frå Isac Bartvik Jørgensen

Både i Bergen og på fjellet ligger det an til å bli mildere vær og nedbør i påskeuken. Økte temperaturer kan øke faren for snøskred.

Skal du reise med Bergensbanen mellom Bergen og Oslo må du belage deg på å betale opp mot 1000 kroner for billetten. Til sammenligning har flyselskapene langt billigere billetter å tilby.

Lørdag 9. april arrangeres det påskeeggjakt i Bergen sentrum. Det melder kommunen på sine hjemmesider.

Realfagsbygget til Universitetet i Bergen ligger som en brutalistisk betongkloss godt synlig på toppen av Nygårdshøyden. Det har mange lite sans for.

Rådhuset i byen bergenserne kaller verdens vakreste by er både omdiskutert og utskjelt. Men også modernistiske kontorbygg kan ha sine skjønnheter.

Natt til søndag skal klokken stilles én time frem, idet vi går inn i sommertid. Dersom EU i år vedtar ny tidsforskrift, kan dette bli siste gang vi stiller klokken.

Bergen er den tredje beste byen blant norske storbyer på boligbygging.

Et jordskjelv målt til 4,7 på Richters skala oppstod mandag morgen klokken 06:32 i Nordsjøen. Ifølge NRK er dette det kraftigste jordskjelvet i Nordsjøen siden 1989.

Fremover vil testing av den nye strekningen mot Haukeland og Fyllingsdalen ikke påvirke de reisende like mye som før. Avgjørende testarbeid ble gjort mens det var buss for bane mellom Nygård og Bergen sentrum.

Hvordan kan man som student og friluftsmenneske komme seg ut i naturen på en billig og enkel måte? Studentorganisasjonen BSI Friluft har som mål å skape et godt turmiljø for studentene i byen.

Sider