Ingrid Olivia Emdal Vedvik

E-post: 

Nyaste artiklar frå Ingrid Olivia Emdal Vedvik

Etter pandemien har tannlegestudentene, som er i praksis, slitt med å få nok pasienter. Dersom denne trenden fortsetter, kan det gå utover studentenes utdanning.

En personbil og en lastebil har kollidert på utsiden av Sivletunnelen. Nødetater er sendt til stedet.

Sammen Trening har i 31 år hatt strenge kleskoder på sine treningssentre. Nå spør de hva medlemmene mener.

Mann I 40-årene pågrepet etter slåssing. Ingen personer er skadd.

Utrykningspolitiet gjennomførte en fartskontroll på Halhjemsvegen i Os.

Som følge av krigen i Ukraina har salget av jodtabletter økt kraftig de siste ukene. Selv om anbefalingen om å ha jod hjemme har eksistert lenge, er det flere som har fått vite om det først nå.

Ekspertene spår at innenrikstrafikken kommer til å være like høy som før pandemien i løpet av 2022. Folk reiser også mer utenlands, men det forventes at utenrikstrafikken vil komme opp til samme nivå som tidligere først neste år.

Onsdag 16. mars, ble åpningskvelden av Borealis festivalen holdt på Kulturhuset i Bergen. Her stod ingen seter tomme.

De siste tre ukene har kulturfestivalen UKEN blitt arrangert i Bergen. Etter to år med koronapandemi, var det usikkert hvor stort engasjementet ville bli. UKEN-sjef, Herman Bøe Vilseth, er positivt overrasket.

Papirløse Fariba Rashidi har nærmest ingen rettigheter i Norge. 43-åringen er blant tusenvis av papirløse kvinner som står uten tilgang til jobb, skole og elementære helsetjenester. Hun kjemper i dag for å få tilgang til det andre tar for gitt - et verdig liv med grunnleggende rettigheter.