Ina Romslo Rønning

Nyaste artiklar frå Ina Romslo Rønning

–Hulen skulle stenge, men min kamerat og jeg ville ha mer øl. Vi trodde naivt at vi kunne gjemme oss og fortsette å tappe oss halvlitere etter at alle var gått, forteller Lars Lillo-Stenberg.

– I en Cabin Camper kan du bare lukke opp bakdøren, vifte med tærne og ligge og se på isbreen eller hva det måtte være, sier Torild Morland, daglig leder i Magasinet Reiselyst.

Aadland var ombord i flyet som styrtet på vei fra Addis Abeba til Nairobi. Flyet styrtet kort tid etter avgang og det er ingen overlevende etter ulykken. Aadland var på jobb for Røde Kors i området og mandag formiddag ble det holdt en minnestund i Norges Røde Kors lokaler i Oslo. –Vi frykter at Karoline Aadland er blant de omkomne, og vi har informert hennes nærmeste familie om dette, sier generalserlretær i Røde Kors, Bernt G. Apeland, i følge BA.

–Vi fikk jo litt tilbakemeldinger fra venninner da vi snakket om tørre lefser og onanering, sier Podpikene.

Mens salget av nødprevensjon går ned øker utbredelsen av kjønnssykdommer. Helsesykepleier Agnes Giertsen ønsker seg modige politikere som tør å satse på seksuell helse.

Med hele 13,5 grader er dette årets varmeste dag i Bergen, melder Meteorologisk institutt.

Daglig leder for Apollon mener at lovverket ikke er tydelig nok. –Det er nesten som om man må prøve seg frem og se om det går bra eller ikke.

Pasienter som er klare for å bli utskrevet blir værende i sykehuset i påvente av et passende tilbud. – Vi har utfordringer med å tildele sykehjemsplasser til alle som meldes fra sykehus, bekrefter Bergen kommune.

–Jeg har opplevd at personer tar bilder inn gjennom sidedøren eller bakdøren av ambulansen, sier ambulansearbeider Christer Fjærestad.

–Når man ikke får litteraturen med seg inn i det digitale tilbudet er det en sterk trussel mot biblioteket som institusjon, sier bibliotekar Ørjan Persen.