Ina Flagtvedt Gundersen

Nyaste artiklar frå Ina Flagtvedt Gundersen

Meteorologen melder varmegrader på dagtid den kommende påskeuken på Vestlandet. Røde Kors gjør seg klar for flere oppdrag og ber folk være forsiktig.

Barn og unge leser mindre bøker i dag enn tidligere. Samtidig øker stadig skjermbruken. Emma Helmersen og Teodor Mikkelson har en klar oppfatning om hvorfor det leses mindre bøker nå.

Det har vært en trafikkulykke på E39 på Hylkje i Åsane, melder Bergens Tidende.

To biler med til sammen tre personer er involvert med ukjent skadeomfang. Noen av de involverte har smerter.

Nødetatene har rykket ut. Manuell dirigering på stedet som forårsaker køer.

Ny rapport fra FNs klimapanel viser at det haster å ta klimagrep. Det melder NRK. Ifølge FNs generalsekretær António Guterres må vi slutte med all olje- og gasseleting og nye prosjekter for å nå målene om netto nullutslipp.

– Menneskeheten er på tynn is, og den isen smelter fort, sier han, og ber rike land om å fremskynde målet om nullslipp mot 2040.

Norge øker støtten til jordskjelvofre i Tyrkia og Syria, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt til NRK.

De 100 millioner kronene skal gå til mat, medisiner og husly, sier Huitfeldt. Dermed har Norge gitt til sammen 350 millioner kroner.

En kvinne i 30 årene ble påkjørt i et fotgjengerfelt ved Gjensidegården i Sandviken kl 08:22, melder Bergens Tidene. Vedkommende skal ikke være hardt skadd og det har ikke vært behov for ambulanse. Politiet undersøker årsaken til hendelsen nærmere.

Påkjørselen skape ingen trafikale problemer i morgentrafikken.

Utvekslingsstudenten Martin er ny i Norge, og sliter med å få endene til å møtes. Han har funnet en løsning de fleste andre skyr unna - Dumpster diving.

Utøvere fra basketballaget Hop Stars sliter med å finne motstandere å spille mot. Bergenslaget, som er et av få lag i Norge som består av spillere med spesielle behov, må reise ut av landet for å få litt konkurranse.

Med fem kamper igjen i Rema 1000-ligaen ligger Tertnes Håndball Elite på nest sisteplass. Innspurten blir intens med både byrivalisering og stor risiko. For sesongen kan ende med både nedrykk og sluttspill.

I følge Regjeringen.no vil Norge mangle 90.000 fagarbeidere innen 2035. I dag begynte Victoria Bjørge (20) i sin nye jobb som elektromontør etter to år i praksis. Til tross for at faget i stor grad er dominert av menn mener hun det egner seg like godt for jenter som gutter.

Sider