Ida Sofie Lønning

Nyaste artiklar frå Ida Sofie Lønning

Silje Waage (30) har plateepitellkreft med spredning. Norge kan ikke lenger hjelpe, og Silje trenger kreftbehandling som hun må betale for selv. Nå har over 8.000 personer gitt penger slik at Silje kan få behandling i utlandet.

Eitt av Malaysia sine største talent innan synkronsymjing har no meldt seg inn i Bømlo symjeklubb. 12 år gamle Sarina og familien hennar flytta frå Malaysia til Noreg. Då falt valet på Bømlo.

To lastebiler har kollidert på E39 i Rogaland, og sjåførene er tatt med til sykehus i ambulanse. Veien vil vere stengt i flere timer.

Mannen skal ha voldtatt en ung kvinne høsten 2020. Fredag fremstilles han for fengsling i Bergen tingrett.

To menn er nå tiltalt for drapet på Dan Eivind Lid, som ble banket opp og ranet lørdag 3.oktober 2020.

Hver koronasmittede smitter i gjennomsnitt færre nå enn i ukene tidligere. Det viser at epidemien er i en synkende fase, skriver FHI.

Shlomi Ruimi (42) har opplevd stor suksess på sosiale medier som drag queen Mimi Devine det siste året.

Mange unge sliter psykisk under koronapandemien. På Kulturskolen kan de spille sammen og få tankene over på noe annet i trygge rammer.

Den engelske toppklubben Aston Villa forbyr fotballspillerne sine fra å delta i Fantasy Premier League etter det ble lekket at Jack Grealish var skadet. Dette skaper reaksjoner i Fantasy-miljøet.