Ida Sofie Formo Selte

Nyaste artiklar frå Ida Sofie Formo Selte

Da Henriette Lykseth Viken (19) fikk vite at hun kom inn på studiet i Australia, så hun frem til en ny start. Halvveis i sitt første semester, sitter hun fortsatt hjemme i Norge.

Et steinkast unna realfagsbygget ligger et Sammen-kollektiv hvor mugg og sopp gror i trappeoppgangen. Først etter offentlig kritikk reagerer studentsamskipnaden.

Torsdag kveld rapporterte tusenvis av brukere problemer med Instagram, Facebook og WhatsApp. Ved midnatt var tjenestene tilbake i drift.

Til tross for at kulturnorge fortsatt ikke har en åpningsdato å forholde seg til, gir de planlagte lettelsene håp til bransjen. Allerede om en uke kan forbudet mot arrangementer bli opphevet.

Natt til tirsdag forsøkte noen å sage over ankelen til den kjente Vigeland-skulpturen Sinnataggen i Frognerparken i Oslo, skriver NRK. Gjerningsmennene kan ha blitt filmet.

Ringnes mener logoen på ølflasken «Oslo» likner for mye på varemerket deres Solo. Bryggeriet må nå stanse produksjonen og ta produktet ned fra butikkhyllene, skriver NRK.

Å synge sammen over skjerm og i kalde garasjer er nå eneste alternativ for kormiljøet i Bergen. Det har konsekvenser for mer enn musikken.

I 2020 deltok 30 bedrifter i Ti på Topp Bergen, en økning på 28 siden konkurransen startet i 2017. – Ikke bare gir det en helsemessig gevinst, men styrker også det kollegiale samholdet, sier Swecos prosjektleder.

For å motvirke de negative konsekvensene av smitteverntiltakene arrangerte Sjakk & Samfunn, sammen med Mental Helse, en kursrekke i sjakk. Nå er de i gang med et oppfølgende arrangement.

På fredag lader Bergen sanitetsforening opp til lansering av Norges første kvinnehelsehus. – Vi ønsker å skape en samfunnsendring og å bedre livssituasjonen for kvinner.