Ida Harr Overland

Nyaste artiklar frå Ida Harr Overland

Vi gifter oss senere og sjeldnere. Samtidig blir vi stadig mer ensomme. Finnes det en sammenheng mellom disse to?

Forrige uke startet Ramadan, fastemåneden i Islam. For Anisa Adan Hassan (19) fører den til både glede og frykt.

Cirkus Agora har nylig ankommet byen, og blant aktørene er bergenseren Helene Breivik. Å se henne på scenen er ekstra spesielt for ungdommene ved sirkusskolen Cirkus Balance, som befinner seg i startfasen i en tøff bransje.

Det er blitt mars, og det sikreste vårtegnet Bergen har å by på har inntatt gatene. Med uniformer, lekegevær og skarpe trommer er buekorpsene umulig å ikke legge merke til. Å få delta på dette har ikke alltid vært en selvfølge for Lungegaarden buekorps.

Utvekslingsstudenten Martin er ny i Norge, og sliter med å få endene til å møtes. Han har funnet en løsning de fleste andre skyr unna - Dumpster diving.

Politiet fikk beskjed mandag kveld om en arbeidsulykke på Melhus. Tirsdag ettermiddag kan de opplyse om at mannen er livstruende skadd. Han ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim med Norsk luftambulanse.

På grunn av tilstanden til mannen er hendelsesforløpet til ulykken uklart.

To personer er fastklemt i en personbil etter en trafikkulykke på E6 nord for Setermoen. Nødetatene har stengt E6, og jobber med frigjøring. Et Bell helikopter fra Forsvaret og og luftambulansen har landet på stedet, og politiet vurderer ulykken som alvorlig.

Politiet melder om en frontkollisjon mellom to biler i Omvikdalsvegen i Kvinnherad. Det er skader på kjøretøyene, men de involverte er våkne og ute av bilene. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet.

Politiet i Sør-Vest melder om en lastebil med store skader etter å ha kjørt seg fast under jernbanebroen ved Bryne jernbanestasjon. Sjåføren er uskadd og bergingsbil er på vei. Politiet melder videre at trafikken foreløpig er stanset.

Nattland oppveksttun barnehage, den eneste barnehagen i Bergen med tegnspråk som primærspråk, legges ned og barna flyttes til Sædalen barnehage. Svært bekymringsverdig, mener døvemiljøet i Bergen.

Sider