Henriette Skeide Hurlen

Nyaste artiklar frå Henriette Skeide Hurlen

Påsken er en tid for høyt trykk i trafikkbildet. En undersøkelse viser at rundt 1,2 millioner nordmenn, nærmere 30 prosent planlegger å reise på hytta eller fjellet i påsken.

Rett før klokken 10 fredag ble det meldt om brann i et eldhus i Ortnevik og mulig spredningsfare til bolighus.

Hashtaggen “slugging” har over 255 millioner visninger på Tik Tok. Men er denne trenden egentlig bra for huden?

Unødvendige pdf-filer, bilder og e-poster på internett kan føre til store mengder CO2-utslipp. Dette er noe Universitetet i Bergen vil ha fokus på når de nå skal oppgradere sine nettsider.

Det er fortsatt en lav andel kvinner i spillbransjen. Et nytt samarbeid ønsker å endre på dette.

Jan William Sleire ønsker flere treninger i uken, men får bare én. Nestleder i Hordaland svømmekrets Jan Kenneth Antun forteller at dette begrenser muligheten for å komme på et fysisk og teknisk nivå eller utvikle seg på samme måte som de funksjonsfriske.

Strømkrisen kan true hele det norske glassblåseryrket. Flere risikerer å måtte stenge ovnene sine. Ifølge regionleder for Norske Kunsthåndverkere i Vest, Maria Frantzsen, er situasjonen alvorlig.

Bergen kommune melder om 511 nye koronasmittede onsdag.

En elparkesyklist er frakta til Haukeland universitetssykehus etter ulykke på Danmarksplass, 02.40 natt til mandag ifølge BT.

I sommer gjenintroduserer Norway Cup håndball som en del av turneringen. Stephanie Børhaug og Ørjan Bondevik synes det er på tide og er bestemt på at håndballen bør prioriteres likt med fotballen.

Sider