Helene Dreyer

Nyaste artiklar frå Helene Dreyer

Senterleder for Amfi Os, Wilhelm Fredrik Tangerud, fryktet den nye tunnelen mellom Os og Rådal skulle medføre at de mistet alle kundene sine til Lagunen Storsenter. Nå opplever senteret motsatt effekt.

Oslo har nærmest monopol på motejournalistikken i Norge. Journalist Camilla Christensen mener Bergen har mer å tilby, men ingen vilje.

Nykommeren i en av Bergens tøffeste bargater, Rævedilter, får kritikk for uklart konsept.

Utvekslingsstudenten Martin er ny i Norge, og sliter med å få endene til å møtes. Han har funnet en løsning de fleste andre skyr unna - Dumpster diving.

Det er ingen tvil at Fana-stjernen Oda Mastad (26) har hatt en hektisk håndballsesong. Forrige uke ble hun tatt ut til landslaget for første gang. Der spilte hun med sportens største stjerner, hvor mange lever av idretten. Nå er hun tilbake i Bergen til lokaloppgjør for lommepenger.

Oslo hundeskole avdeling Bergen merker stor pågang i sine søkskurs og søksklubber. Årsaken er ikke bare konkurransedrevet.

Bård Hoksrud sier til NRK at han er klar for å bli nestleder i Fremskrittspartiet dersom partiet ønsker.

– Jeg har alltid stilt meg til disposisjon når partiet har spurt meg. Nå skal valgkomitéen og partiorganisasjonen gjøre jobben sin, men dersom jeg får forespørselen, er det så klart en veldig spennende oppgave, sier han til kanalen.

Nåværende nestleder i Frp, Ketil Solvik-Olsen, sa onsdag at han ikke ønsker å stille til gjenvalg.

Nå har demonstrantene fra Natur og Ungdom og Norske Samers Riksforbund Nuorat flyttet seg fra Olje og Energidepartementet til Finansdepartementet. Til nå har ni demonstranter blitt fjernet.

Klokken 09.30 har politiet startet å bære bort demonstrantene ved inngangen, etter begjæring fra Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS).

Operasjonsleder i politiet Vidar Pedersen sier at de foreløpig bare vil flytte aksjonistene ved én av inngangene til Finansdepartementet.

– Det er ikke gitt at vi fjerner dem fra alle inngangene, vi trenger ikke nødvendigvis det for at folk skal komme seg på jobb. Men vi gjør en fortløpende vurdering, sier han til VG. Selve hendelsen meldes av VG.

Voldsomt uvær på utsatte steder i Nord - Troms og Finnmark. Til nå er det ikke mulig med berging av bilene som følge av været. Ingen personer skal være skadet. Hendelsen meldes av VG.

Politiet leter etter en mann med machete i Klepp kommune. Vedkommende har vært truende overfor personer. Det er ikke meldt om at noen er skadet. Politiet ber folk ta kontakt dersom de har observert vedkommende. Dette melder politiet til VG.