Dositej Rarogijević-Vuković

E-post: 

Nyaste artiklar frå Dositej Rarogijević-Vuković

Portugiseren har fått sparken som manager i klubben etter 17 måneder.

153 aviser har søkt Medietilsynet om produksjonstilskudd til nyhets- og aktualitetsmedier i år. Totalt skal 370 millioner kroner fordeles i 2021.

Arkeologer har gjort det største gullfunnet fra forhistorisk tid på Vestlandet på over 50 år.

Til tross for et godt utgangspunkt og en drømmestart på returoppgjøret mot Manchester City, måtte Erling Braut Haaland og Dortmund se seg slått av engelskmennene. Nå står Champions League-håpet for neste sesong i fare for den tyske storklubben.

I Brann jobbes det med å finne en som kan erstatte Rune Soltvedt som sportssjef. To som følger klubben tett er klar på hva denne posisjonen krever.

Ved MO-senteret på Wergeland er det blitt lansert en podkast som skal fortelle historiene til de som er rusmiddelavhengige. Dette håper de vil være med på å rive ned fordommene og stigmaet rundt temaet.

For tre år siden fikk dette maleriet en oppmerksomhet man knapt har sett i Norge på veldig lenge. Når det på lørdag ble solgt en begrenset mengde med silketrykk av maleriet, ble det klart at det fremdeles er særdeles populært.

Salget av Bergen Engines til det russisk-kontrollerte selskapet TMH International er blitt skrinlagt. Det kommer frem under en redegjørelse i Stortinget tirsdag morgen.

Regjeringen foreslår en rusreform hvor man ikke lenger skal straffes for å bruke, kjøpe eller besitte en mindre mengde narkotika. Bør denne reformen innføres? Meningene er delte.

Bergens første sjømatfestival startet på torsdag. Prosjektleder Amanda Bahl mener festivalen er viktig for å hjelpe næringene som har hatt det vanskelig under koronapandemien.