Dina Nybø Olavsen

E-post: 

Nyaste artiklar frå Dina Nybø Olavsen

I løpet av koronaåret har vi blitt introdusert for flere nye trender. En av dem har kommet for å bli, nemlig badstue ute. – Folk begynner jo nesten å by over hverandre i helgene fordi de vil slippe til, sier daglig leder Veronica Pedersen.

Mot slutten av fjoråret åpnet Byttebua i Bergen. - Du trenger ikke hente noe for å levere noe, og du trenger ikke levere noe for å hente noe. Det er fri flyt, sier Lise Saga fra Spire Bergen.

Salget av sexleketøy har økt kraftig under koronapandemien. - Jeg synes det er helt fantastisk, sier sexologen.

Treningssentrene i Bergen syntes det er tungt med regjeringens nye tiltak knyttet til trening. – Alternativet er å ikke ha åpent, og det er ikke et alternativ vi vil skal skje, sier senterleder Charlotte Wulf.

Det prestisjefylte Bergensbaneløpet nærmer seg med stormskritt. I år vil den tradisjonsrike stafetten mellom NHH i Bergen og BI i Oslo gjennomføres på en litt annen måte.

I fjor høst gjennomførte sykepleiestudentene en eksamen som flere mente var utenfor læringsmålene. Nå får studentene et uvanlig tilbud om å prøve på nytt, på skolenes regning.

I Norge er hver fjerde student over 30 år. Likevel får ingen av disse studentrabatt når de reiser kollektivt i Bergen.

Standup miljøet i Bergen har servert nye og morsomme fjes ukentlig, helt til pandemien traff dem hardt og uventet. – Det har vært dritt, sier daglig leder Pål Rønelv (46).