Bendik Osland Kalsnes

Nyaste artiklar frå Bendik Osland Kalsnes

Da Eivind Riise Hauge sendte inn skuespillet sitt “ROP” til Den Nationale Scene, fikk han ingen tilbakemelding på stykket, og kun generelle vurderingskriterier til svar. – Må bare beklage, sier teatersjefen

Brit Bildøen er utnevnt som festspilldikter til årets Litterære Festspill. – Et ærefullt oppdrag, sier forfatteren om utmerkelsen.

Selv om TIF Viking fortsatt har mulighet til å vinne sluttspillet, kan ikke årets sesong måle seg med fjorårets historiske trippel. – Vi visste at det ville være umulig å toppe fjoråret, sier lagkapteinen.

I forbindelse med Bokåret 2019 har Bergen Offentlige Bibliotek fått over én million kroner for å fremme leseglede i Bergen. – Pengene skal forsterke det gode arbeidet biblioteket allerede gjør for litteraturformidlingen, sier biblioteksjefen.

Festivalsjef Teresa Grøtan trekker frem litteraturhusets betydning for litteraturfestivalens suksess. – Litteraturhuset er helt avgjørende for Bergen som kulturby, mener Hilde Sandvik.

Selv om Arna-Bjørnar endte med bronsemedalje i fjorårets sesong forsvant flere spillere til andre klubber, deriblant rivalen Sandviken. Nå har laget fra Arna sett til det store utland for å fylle tomrommet.

Akademiet i Brann hadde tidligere som mål å utvikle spillere til eget A-lag. Slik er det ikke lenger. - Så lenge vi vinner betyr det ikke så mye om spillerne skarrer på r´en, sier supporter Gjert Moldestad.

Amund Høie Sjursen (23) takker faren for at han fortsatt holder på med det han liker best. – Uten all støtten fra han under skadeperiodene hadde jeg nok gitt opp for lengst, forteller han.

Unggutten la om treningen for to år siden. Nå er han favoritt før NM på hjemmebane.