Astrid Riis-Johansen

Nyaste artiklar frå Astrid Riis-Johansen

Norge har sterke tradisjoner for spydkast, noe Sigrid Borge ønsker å fortsette. Etter et langt skadeopphold er hun nå i gang på nytt med klare mål: VM i sommer og OL i 2024.

I slutten av mars gjennomførte Norsk Folkehjelp en auksjon av gatekunst. Inntektene skal gå til innkjøp av ny dronebil til hjelp av søk- og redningsaksjoner. Et av verkene ble kjøpt av en frivillig fra en annen organisasjon. 

For å møte en økning i søk- og redningsaksjoner trenger Norsk Folkehjelp en ny dronebil. Innsamlingen til denne dronebilen utføres gjennom en gatekunstauksjon der 30 kunstnere har bidratt. 

I over to tiår har Åsane vært delt i to klubber: Åsane Fotball og Åsane Damer. Nå er de åpne for å slås sammen igjen, med hjelp fra Branns markedsjef. Målet er å heve kvinnefotballen.

Bergen Ishockey (BIK) gjorde en god sesong som nyopprykket i 1.divisjon. Nå drømmer de om opprykk til Norges øverste divisjon: Fjordkraftligaen. Veien dit er ikke selvskreven.

Klagen kommer av NRKs fremstilling av straffesaken mot ham i programmet “Arena” og et nyhetsinnslag på Nyhetsmorgen. Han mener det er i strid med Vær varsom-plakaten på seks punkter: 3.2, 4.1, 4.3, 4.5, 4.14, 4.15.

Det fremkommer i klagen som er sendt inn av Antonsens advokat, Marianne Klausen.

Dagbladet omtalte saken først.

Et flertall på Sametinget ønsker en uavhengig gransking av Fosen-saken. De vil at granskingen skal omhandle alt fra første saksbehandling til oppfølgingen av dommen fra Høyesterett.

Dette er etter at det har stormet rundt vindparkene i Fosen-området. Gjennom forrige uke var det store demonstrasjoner utenfor Olje- og Energidepartementet i Oslo.

VG snakket med parlamentarisk nestleder Maren Benedicte Nystad Storslett i Norske Samers Riksforbund. Hun peker på at det er en «en dyp tillitskrise mellom samene og den norske stat».

VG meldte saken.

Toby Alderweireld (34) gir seg på det belgiske landslaget. Han informerte selv på sine egne sosiale medier.
Midtstopperen spiller i dag i Royal Antwerp.

Han forteller i en video at han ønsker å bruke mer tid på klubben og familien, og derfor slutter han på landslaget.

Alderweireld er mest kjent fra sin tid i Tottenham, men har også spilt i klubber som Ajax og Atletico Madrid.

Hentet fra nrk.no.

Grunnet været så er Langnes lufthavn i Tromsø stengt. 

– Vi har ikke hatt sikt til å brøyte rullebanen, så vi tok en beslutning om å stenge flyplassen klokka 05.30, forteller flyplassjef Ivar Helsing Schrøen til Nordlys.

Håpet er at de skal få åpnet igjen rundt kl. 10. 

Han forteller videre at det ser ut til at det roer seg litt på nedbørssiden slik at de får sikt. 

(NTB)

Hulen og Kvarteret er de to største studentdrevne utestedene i Bergen. Det har ført til en vennskapelig rivalisering i nesten 30 år. Men nå sliter de med det samme problemet; nemlig frivillige.

Sider