Melding

Blir Brann-spiller, igjen

Eirik Holmen Johansen (31) har signert en kontrakt som binder ham til klubben ut 2024-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Det bekrefter Brann på sine nettsider

– Det er deilig å være tilbake, og på nytt være en del av den reisen Brann er på. Jeg ser frem til å være her ett år til, sier Holmen Johansen til brann.no. 

Johansen spilte for Brann fra 2019 til 2023, men er nå tilbake igjen i klubben. 31-åringen forlot klubben gratis ved nyttår, og signerte i slutten av februar en kontrakt med 2. divisjonsklubben Eik Tønsberg.

Hadde en klausul i kontrakten

Ifølge Tønsberg Blad hadde keeperen en klausul i Eik-kontrakten om at han kunne gå hvis det kom en toppklubb på banen. Det har ledet frem til enighet mellom klubbene om en ny avtale. 

– Vi hadde ikke forventet at Brann skulle komme på banen igjen, men når klubben først kom på banen, har vi hatt en veldig ryddig dialog. Vi er fornøyd med at overgangen har godt såpass ryddig for seg, forteller daglig leder i Eik Tønsberg, Sindre Tverå Brevik, til Bymag. 

På spørsmål om detaljene i klausulen og overgangssummen, ønsker Brevik ikke å gi Bymag en kommentar.

Tidligere i februar var kontraktløse Johansen med på Branns treningsleir på Marbella i Spania, ettersom førstevalget Mathias Lønne Dyngeland ventet sitt første barn. Nå blir keeperen nok en gang fast inventar i troppen, og trolig en klar nummer to i Brann-buret bak Dyngeland. 

Bakgrunnen for Brann-comebacket skal mellom annet skyldes keepersituasjonen i klubben. Denne uken er Branns tre andre keepere tatt ut på landslag, noe som også var gjennomgangsmelodien i løpet av fjoråret. 

Signeringen av Johansen sørger for at laget ikke står uten keeper når det er landslagspauser. Tirsdag reiser Johansen sammen med resten av laget til Molde for den nest siste treningskampen før seriestart.

Powered by Labrador CMS