Ole Gunnar Solskjær satser på E-sport

Publisert:16. april 2021Oppdatert:16. april 2021, 13:16

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og hans agent og venn Jim Solbakken går inn på eiersiden i et nystartet selskap som skal satse på e-sport, melder BA.  

I følge ble selskapet Ulti Agency startet av Asgeir Kvalvik i Kristiansund under pandemien og omsatte for knappe to millioner kroner på de første tre månedene i 2020. 

Selskapet skal på samme måte som agentselskaper i fotballen representere utøvere og ledere.

– E-sport har blitt større enn noen ville turt å spå for bare få år siden. Dette sprer idrettsglede over hele verden. Det synes jeg er spennende, Ulti Agency er et selskap med store planer. Her handler det om å se spillerne og gi de en sjanse, og så gjør det heller ikke noe at dette kommer opp i min hjemby, Kristiansund, sier Ole Gunnar Solskjær til

United-manageren og agent Solbakken kjøper begge 12,5 prosent av aksjene i det nevnte selskapet. Kjøpesummen skal være et betydelig millionbeløp, melder

I et intervju med sier Kvalvik at de er veldig stolte av å få inn Ole Gunnar og Jim som store eiere. – Det er en anerkjennelse til e-sporten, og dette er eiere som har erfaringer, engasjement og kunnskap som virkelig vil bidra til å løfte oss og definere hele feltet vårt. Vi har store ambisjoner og mulighetene er uendelige i et svært spennende marked, legger han til.