Arsenal-manager Arteta får støtte fra fansen

Publisert:2. mars 2021Oppdatert:2. mars 2021, 11:24

Arsenal-supporter Dositej Rarogijević-Vuković (19) fra Bergen har en klar formening om Mikel Arteta og hvordan resten av sesongen ser ut for laget fra hovedstaden i England.

Dositej mener det er mye å snakke om når det gjelder Mikel Arteta.

- Han er enn mann som sitter mye tryggere i jobben sin enn mange kanskje tenker. Han har stor støtte fra Arsenal-hierarkiet og det er ganske klart at de vil satse på dette prosjektet. Dette vises klart, når vi ser hvilken støtte han fikk mens vi var i vår verste periode på flere år, sier Rarogijević-Vuković.

I tillegg påpeker Dositej alltid positive artikler om Arteta, spesielt fra The Athletic.

Sesongen fremover

 Dosi mener det er vanskelig å si akkurat hva som må forventes av Arteta.

- I desember hadde man aldri trodd på topp fire i ligaen, og plutselig er man ikke mange poengene bak, sier den ivrige Arsenal-supporteren.

Bør gå for EL

Rarogijević-Vuković tror man kan få et klarere bilde av hva man kan forvente i løpet av de neste kampene. Arsenal er nå videre til 16-delsfinalen i Europa League, etter en knepen seier mot Benfica forrige uke. For å kunne komme seg videre i konkurransen må Artetas Arsenal slå ut Olympiakos - noe Dositej mener er overkommelig for laget hans.

Tykt og tynt

 Selv om det så spesielt rufsete ut for Arsenal i starten av sesongen, er det ikke noe tvil om hvem som kommer til å være manager neste sesong.

- Uansett hva som skjer tror jeg Arteta er manager når sesongen 2021/22 starter, med mindre noe helt ekstraordinært skjer, avslutter bergenseren.