Live-streamer 1. mai-programmet

Publisert:6. mai 2020Oppdatert:6. mai 2020, 11:00

LO vil arrangere et alternativt 1. mai-program via live-stream. Det skjer med bakgrunn i forbudet mot store folkemengder.
– Det blir selvfølgelig ikke det samme, men vi håper folk vil få en god opplevelse, sier Arne Jæger i LO Bergen og Omlandet. Han har forhåpninger om at folk vil kunne oppleve en likest mulig feiring til den de er vant med, selv om programmet strømmes.

–Vi vil at de som har lyst til å delta på den store dagen skal få de inntrykkene de er vant til å få, og kommer til å sende appeller og arbeidermusikk. Vi håper det er nok til å sette folk i 1. mai-stemning.

Årets hovedparole er «Faste ansettelser: Nei til bemanningsbransjen.»

– Grunnen til det er at bemanningsbransjen fortrenger faste ansettelser i stadig flere bransjer, forklarer Jæger.