Tut for arbeiderbevegelsen

Publisert:30. april 2020Oppdatert:30. april 2020, 11:37

Strenge smittevernregler gjør at arbeiderbevegelsen må tenke kreativt rundt årets 1.mai-feiring. Nå arrangerer de drive in-arrangement.

LILLESTRØM:  Partileder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, blir stående på et podium utenfor Norges Varemesse på Lillestrøm den 1.mai. Det som kanskje vil se ut som et rånetreff, er en alternativ feiring av arbeidernes dag.

Arrangementet vil ha plass ca. 200 biler, og alle billettinntekter går til årets solidaritetsaksjon i regi av Norsk Folkehjelp. Til tross for at arrangementet avholdes i biler, er det en rekke smitteverntiltak deltakerne må forholde seg til. Blant annet er det ikke tillatt med flere enn fem personer per personbil, og dobesøk er ikke tillatt under feiringen.