Brann fyller 110 år:

Publisert:25. september 2018Oppdatert:27. september 2018, 08:22

Det feires med markering på Brann Stadion onsdag.

Snikstart

Selv om feiringen allerede har startet, med blant annet jubileumskampen mot Sandefjord på søndag, inviterer Brann til mer festiverier. Det er nemlig åpent medlemsmøte, med oppmøte av hovedtrener Lars Arne Nilsen, diverse gamle Brann-spillere og selvsagt supporterne. Hvilke det er, kan du lese .

Brann startet feiringen av jubileet med billettsalg til kampen mot Sandefjord hvor 1100 billetter til 110 kr skulle bli solgt i løpet av 110 minutter. Før kampstart kunne man få trykket opp en t-skjorte i fanzonen før kampstart, med valgfri logo fra branns repertoar.

 

Eksklusive drakter

Det som kanskje ga jubileet mest oppmerksomhet var de hvite draktene Brann-spillerne spilte med under jubileumskampen.


– 26. september fyller Brann 110 år. I forbindelse med jubiléet lanserer vi en jubileumsdrakt sammen med Nike og Torshov Sport. Drakten er hvit og kun skal kun benyttes på denne kampen, sier kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz til .

Solgte 110 drakter på rekordtid

Draktene ble laget med inspirasjon fra lagets drakter i 1988. Til publikum ble det laget kun 110 drakter, som solgte ut i løpet av 16 minutter.

 

Fikk jubileumsdrakter

 

Selv om de 110 draktene var de siste som ble trykket opp, er det enda muligheter for å få knabbet seg en.

– Spillerne har selv fått ett eksemplar og resten skal brukes til ulike konkurranser utover høsten, sier Schutz til ByMag.