Valentina Baisotti

Nyaste artiklar frå Valentina Baisotti

Ved årets stortingsvalg var innvandring den viktigste saken for velgerne. Mer enn hver fjerde velger hadde saken i tankene da de stemte.

Møbelgiganten dropper den mye omdiskuterte kjøpsdagen. De mener dagen har gått litt av hengslene, og slår et slag for å ta vare på det man allerede har.

Mellom 2017 og 2030 vil omlag 60 millioner barn dø før fylte fem. 30 millioner av dem vil dø i løpet av de første 28 dagene av sitt liv.

Tommy Hilfiger lanserte nylig ”Tommy Adaptive”, en kleskolleksjon spesielt utviklet for mennesker med fysiske hemninger.

Nylig advarte den amerikanske menneskerettsorganisasjonen, National Association for the Advancement of Colored People (NAACP), afroamerikanere mot å fly American Airlines. 

Lørdag ettermiddag arrangerte NOAH sitt fjortende fakkeltog mot pels. Engasjerte mennesker tok med seg fakler, bannere og firbente venner for å demonstrere i Bergens gater.

Gullfisken din kan bli deprimert, og dette vil forskere ved Troy University i Alabama bruke for å forske på antidepressiva.

Nobelkomiteen har tildelt årets fredspris til Den internasjonale kampanjen mot atomvåpen (ICAN) for sitt arbeid med å påpeke de katastrofale humanitære konsekvensene av bruk av atomvåpen.

Dersom gravide bruker paracetamol i 20 dager eller mer i svangerskapet, kan gener som har betydning for utvikling av ADHD, påvirkes. Dette viser resultater fra en delstudie i Den norske mor og barn-undersøkelsen.

Etter terrorangrepene 22. juli fikk regjeringskvartalet i Oslo omfattende skader. Onsdag tok Statsbygg en avgjørelse på hvilket konsept som skal realiseres.

Sider