Thea Kristin H. Johannessen

Nyaste artiklar frå Thea Kristin H. Johannessen

Psykiater Andreas Landsnes forklarar korleis du kan vite om du eller ein du er glad i lid av sjukdommen.

«Hold kjeft, blir det et nytt terrorangrep nå, så er det du som har skylda». Terje Sporsem har avfunnet seg med at han ikke kan tilfredsstille alle.

Etter -fenomenet har mange kvinner delt sine historier. Nå forteller Joachim (29) sin.

Beslutningen om at den unike elgen skal avlives gjelder ikke lenger. Naturfotograf Ingemar Pettersson er overlykkelig.

Mensen. Ja, mensen. Hvorfor er det så vanskelig å snakke om, vise frem, se på?

Den verdensberømte hvite elgen i Värmland i Sverige skal skytes. Naturfotograf Ingemar Pettersson har fulgt den i flere år, og tar den i forsvar: – Det er feil at elgen er aggressiv, sier han.

Administrerende direktør i Snapchat, Evan Spiegel, sier at den store bildedelingstjenesten er for komplisert å bruke. Selskapet jobber derfor med en ny versjon av applikasjonen.

En rekke anklager om seksuell trakassering og overgrep gjort av den amerikanske skuespilleren Kevin Spacey (58), har ført til at Netflix har stoppet produksjonen av “House of Cards” sjette sesong.

#ORANSJESKJERF: I dag har du sikkert lagt merke til mennesker, trestammer, søppelkasser, lyktestolper og andre gjenstander prydet med oransje skjerf. Ikke vær redd for å ta et!

Tidligere politimann Eirik Jensen ble i Oslo tingrett dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medvirkning til innførsel av store mengder hasj. Jensen anket mandag 2.oktober.

Sider