Simen Søvik

Twitter: 

Nyaste artiklar frå Simen Søvik

Fjorden Baby! er tilbake i hjembyen og spiller på Verftet på lørdag. Med seg har de noen helt spesielle gjester. 

Bymagasinet sitt ekspertpanel har testet byens utvalg av julebrus, og resultatet sjokkerer ekspertene.

Artsdatabanken slapp i dag oversikten over hvilke arter som er rødlistet. Av rundt 44 000 arter i Norge er ca 20 000 vurdert, og 4438 havner på listen. 

Hele nasjonen forventer seier på Ullevaal i kveld. Her er ti grunner til at Norge innfrir forventningene.

Kalenderen viser fredag og 13 på samme tid, skal man holde seg hjemme? Eller er det trygt å gå ut på den beryktede fredag den 13.?

En ny rapport avdekker store mangler hos videregående elever. Sviktende opplæring gjør elevene dårlig rustet til videre utdanning på høyere nivå.

I tredje episode av Aktuelt med Bymagasinet er det Anne Sofie Lid Bergvall, Simen Søvik og Robert Nedrejord i studio. De har tatt en nærmere titt på ukas saker og har tatt en prat med Dag Rune Olsen, rektor ved Universitetet i Bergen.

Det internasjonale håndballforbundet ønsket å innføre de nye reglene allerede i desember. Nå utsettes regelendringene til juli 2016, og håndballjentene slipper å lære seg de nye reglene til VM i Danmark. 

De 24 meter lange bussene som skulle pryde bybildet forsvant plutselig før sommeren. Etter en utenlandsreise er de tilbake til byen og klar for innsats.

Spor av mandler er oppdaget i Toro sin Brownies. Dette kan gi utslag for allergiske reaksjoner hos personer med nøtteallergi. 

Sider