Ruben André M. Njøtøy

Twitter: 

Nyaste artiklar frå Ruben André M. Njøtøy

Baseball i Norge har en økende popularitet og blir en arena hvor utenlandske og nye norske utøvere kan møtes. – Det føles naturlig å finne en sport man kjenner, sier amerikanske Zach Alcorn.

5-7. april arrangeres Bergen Swim Festival for tolvte gang, og stjerner fra hele verden er på gjestelisten. – Det hadde vært kult å slå dem, sier bergensernes lokale svømmehelt.

Bergen kommune opplyste i går at søylene på Torgallmenningen endelig skal byttes ut. – Til stor glede for mange bergensere, håper Byrådet.

Den siste episoden av Heimebane har vekket sterke reaksjoner fra fotballinteresserte rundt om i hele landet. – Jeg har reagert flere ganger på hvordan supportere blir framstilt, sier styreleder i Brannbataljonen.

Rollespill selger som aldri før. – Blitt mye mer sosialt akseptabelt, sier rollespiller.

Uforståelige samtaler rundt middagsbordet gjorde at Gunn Kristin Monsen (48) begynte med dataspill. Flere burde gjøre det samme, mener stipendiat ved Universitetet i Bergen.

Elever fra hele Europa streiker i disse dager for å bevare klima, og for at politikerne skal ta til handling.

Lite synlighet fra politiet gjør at folk tilkaller vektere i stedet for politi, mener vekterne. De mener at spesielt i Bergen sentrum øker risikoen deres for å komme i farlige situasjoner.

En ny trend som krever at vi kjøper mer brukte klær splitter motebransjen, mens Fretex øker salget.

For første gang presenteres Helen Frankenthaler sine tresnitt utenfor USA i stor skala.
– Hvis man tenker, mister man hele poenget sier kunstprofessor Øivind Bjerke