Maria Rud Halvorsen

Nyaste artiklar frå Maria Rud Halvorsen

Hendelsen skjedde i Bergen sommeren 2015. Nå er mannen dømt for mordbrann.

I begynnelsen av februar skal Universitetet i Bergen opprette nettportalen uib.no/uibforflyktninger. Internasjonalt ansvarlig i Studentparlamentet, Tord Leirvåg, er begeistret over tiltaket. 

Ved overgangen til nytt opptakssystem for å komme inn på profesjonsstudiet får ikke studentene bruk for eventuelt medhold ved klage på karakter dette vårsemesteret.

- Det virker for meg som vi egentlig ikke har klagerett i praksis. Jeg synes det er respektløst at Psykologisk fakultet ikke strekker seg lenger, sier UiB-student Julie Kielland. 

I høst ble dokumentaren «Gjennom nåløyet» vist for en fullstappet sal i Egget på Studentsenteret. Etter dette har ingen sett noe til den.

I høst ble dokumentaren «gjennom nåløyet» vist for en fullstappet sal i egget på studentsenteret. Etter dette har ingen sett noe til den.

De siste årene har salg av droner i Norge økt voldsomt. Mange er ikke klar over det mylder av regler som droneflygere må kjenne til. 

– Jeg fulgte etter dem mens jeg hadde politiet på tråden. Jeg hadde ikke noe å tjene på det, men rettferdighetssansen slo inn.

Rommet er helt stille. De kaller det “the quiet riot”. I det du kommer inn, får du tildelt et headsett, og så er det bare å slå seg løs.  

Studentene på Fantoft er lei av SiB sine unnskyldninger. Nå ønskes det at de kritikkverdige boforholdene skal forbedres. 

Sider