Linn Bånrud

Nyaste artiklar frå Linn Bånrud

Leder i Bergen Ølfestival, Stian Krog, har god peiling på øl. Nå har han kåret sine topp tre norske juleøl.

Hunden Toby er ikke som andre hunder. Han er terapihund og på fredag var han på Universitet i Bergen (UiB) for å hjelpe studenter med å roe ned før eksamen.

Bymagasinet utfordret leder for Bergen ølfestival, Stian Krog, i jakten på butikkølet. Bymagasinets reporter satte press på en erfaren ølgane da tre av årets juleøl ble blindtestet. 

Tertnes har tatt juleferie som serieledere. Så langt har viljen vært nøkkelen til suksess, men skal det fortsette må de bli mer stabile i prestasjonene. 

George hadde aldri forestilt seg å flytte fra Syria. I dag bor han og familien i Norge med håp om en tryggere tilværelse.

Det handlet kun om vilje da Tertnes slo Vipers 25-24 i siste seriekamp i 2015. Belønningen er at de får toppe tabellen i hvert fall til over nyåret.

Tertnes ble flere nummer for små i møtet med Norges beste håndballag. Stjernegalleriet til Larvik leverte varene og spilte bergenserne ut av hallen.

Vraket Katrine Lunde, tok med tre mesterskapsdebutanter.

Etter 35 jevnspilte minutter sa Tertnes takk for seg, og løp hjemmelaget i senk.

Både jentene og guttene fra Bergen skuffet stort da de inviterte til lacrosse-NM på hjemmebane i Fyllingsdalen denne helgen. 

Sider