Iliad Rostami

Nyaste artiklar frå Iliad Rostami

I fjor feiret Nest-Sotra opprykk til Norges nest øverste nivå. Nå skal strilene kjempe om en plass i Eliteserien, men trener Steffen Landro er ikke sikker på om tippeliga-fotball er en god idé riktig enda.

«Hvordan skal jeg klare å få kjøpt meg leilighet?» - Et spørsmål mange unge stiller seg selv i disse dager. De roper på foreldre, politikere og bankene for hjelp. Mitt råd? Ta ansvar selv.

Vinmonopolet og vinimportører opplever økende etterspørsel etter «Naturvin». Betydningen av begrepet er allikevel like uklar som vinen selv.

Nevrokirurgen Abbas Montazem ble avskiltet av Helsetilsynet i 2016. Over et år senere opererte han fremdeles nordmenn, i hjemlandet Iran.

Kari har brukt 1,2 millioner kroner på behandling av nakkeskade i utlandet. I møte med norsk helsevesen har hun fått høre at smertene hun opplever kun er psykiske.

Norsk fotball går glipp av talenter når de knapt har spillere med innvandrerbakgrunn på aldersbestemte landslag, mener forfatter Aslak Nore. Vi har sovet i timen, innrømmer NFF.