Henrik Eilertsen Hauken

Twitter: 

Nyaste artiklar frå Henrik Eilertsen Hauken

En nordkoreansk soldat ble skutt og skadet da han deserterte til nabolandet i sør.

Hjertefred 2017 ble markert i går. Her ble de vi savner minnet.

November betyr igjen at tusenvis av menn lar barten gro. Den første dagen må alle gamle skjeggstubber bort. Det er tid for Movember.

Torgallmenningen bader i rosa. Rosa treningsjakker, refleksvester og pannebånd. For første gang arrangeres Rosa sløyfe-løpet i Bergen. På startstreken står Anita Sæhle Thomsen.

Så var tiden igjen kommet. I en mer rasende stil enn Donald Trump bruker på Twitter, sutrer formfulle damer over at de må opp en størrelse når de handler klær. For de er jo normalt sett en M!

Stegene går lettere nå. Pusten er ikke like tung. Det eneste som tilsier at dette er en treningsøkt er de gule tallene fra pulsklokken, den moderate svetten i ansiktet og den glade hunden som løper foran meg. En kilometer på like over fem minutter. Det kunne ha vært verre. For to år siden viste den lille bakken opp til SV-fakultetet røde pulstall. Mye er forandret siden det.

Solbjørg Litle-Kalsøy og Annmari Bjånes feiret kjærligheten da de giftet seg i Tveit kirke lørdag. Dette var den første likekjønnede vielsen i en kirke på Askøy.

Sykkel-VM starter om to dager. I verdens fineste by. Da bør bergenserne kjenne sin besøkelsestid.

Under Høyres valgvake var stemningen på topp. Leder i Hordaland Høyre, Peter Christian Frølich, og næringsminister Monica Mæland, skryter av statsminister Erna Solberg.

Jubelen stod i taket på Høyres valgvake etter valgdagsmålingen ble annonsert klokken 21:00 i kveld. Likevel mener næringsminister Monica Mæland at ingenting er avgjort ennå.

Sider