Del 2: De beste spillerne på FIFA 19

Publisert:24. september 2018Oppdatert:27. september 2018, 08:22

Dette er spillerne alle vil ha på sitt lag. Vi teller ned fra 5 til 1.

Vi har kommet til den andre og siste delen av vår nedtelling av de beste spillerne i årets versjon av fotballspillet FIFA, produsert av Electronic Arts. 

Spillet som engasjerer, gleder og frustrerer spillere verden over, lanseres 28. september, og vi har tatt en titt på de ti best rangerte spillerne i årets FUT-modus. Fifa Ultimate Team (FUT) er FIFAs mest populære modus, der målet er å samle virtuelle fotballkort gjennom å åpne pakker og spille kamper. Spillerne man eier kortene til kan man bruke i sitt lag og spille med. De beste spillerne er de mest ettertraktede og alle ønsker å ha dem på sitt lag. Dette er de fem best rangerte spillerne: 

5. Kevin De Bruyne 


Foto: easports.com

Den beste spilleren på et rekordbrytende Manchester City lag forrige sesong, og en av de virkelig store stjernene på et stjernespekket belgisk landslag som gjorde det bra i VM. Kevin De Bruyne er verdens beste i sin posisjon, og styrte showet på et lag som de fleste mener er det beste som noengang har spilt i den engelske toppdivisjonen. 

Belgieren er like god med begge bein, og med 92 pasninger og 87 dribling er han den komplette playmaker, som alltid finner seg rom og den rette pasningen for å løse opp selv det vanskeligste forsvar. 

Med 86 skudd spiller det ingen rolle om det er langskudd, avslutning i boks eller frispark, De Bruyne er av de aller beste avslutterne i verden og alltid en trussel. Den komplette midtbanespilleren er en selvfølge på denne listen.  

De Bruynes stats, i tillegg til en nasjon og liga som gjør ham veldig lett å linke til andre gode spillere gjør at dette fort kan bli kortet som “alle” bruker i årets utgave av FIFA

4. Luka Modrić


Foto: easports.com

2017/18-sesongen var et drømmeår for denne midtbanevirtuosen. Med seier i Champions League og en historisk finale i VM, ble Luka Modrić kåret til VMs beste spiller og mottok nylig prisen for årets spiller i verden. 

Få spillere har så stoisk ro og tilstedeværelse på fotballbanen som Modrić.  Playmakeren kan gjøre alt, enten det er kombinasjonsspill, bakromspasninger eller holde på ballen og vente på rett tidspunkt å gi den fra seg på.

Sammen med midtbanemakker Toni Kroos styrer han tempoet, ikke bare i Real Madrids lag, men i hele kampen, og med 90 pasninger og 91 dribling har kroaten alt du trenger for å snu kampen i din favør. 

3. Neymar


Foto: easports.com

Neymar ble verdens dyreste spiller etter sin overgang fra Barcelona til PSG, og på den nye scenen har han fått vist sitt brasilianske artisteri på ukentlig basis. Neymars ekstreme tempo og uendelige måter å passere sine motstandere på, gjør ham til den mest fryktede kantspilleren i verden.

Med 95 dribling, 92 fart og 5 stjerner i både svak fot og ferdigheter er brasilianeren er favoritt blant alle FIFA-spillere.  Dette er en spiller som er effektiv i alle deler av spillet, og som kan lure selv de beste forsvarsspillerne på banen. 

2. Lionel Messi


Foto: easports.com

Mannen som bare fortsetter å bryte rekorder og vinne trofeer, viser hvorfor han er en av historiens beste fotballspillere så godt som hver gang han går ut på fotballbanen.  

Messis ferdigheter gjør ham til offensiv ressurs uansett hvor han brukes på banen. Etter å ha spilt mesteparten av sin karriere som høyekant, har han nå blitt trukket mer sentralt inn i banen, i en rolle som gjør ham delaktig i alt som foregår på motstanderens halvdel.

Messi har ikke bare evnen til å score vanvittige mål og drible seg ut av situasjoner ingen andre finner ut av, han har også en enorm forståelse for hvordan han kan finne medspillere i gode posisjoner. 

Argentineren er hjernen i ditt offensive spill, med verktøyene til å utføre selv de mest utfordrende oppgaver, og om du får tak i ham vil han være en selvfølge på laget. 

1. Cristiano Ronaldo


FIFAs cover-stjerne fortsetter bare å imponere og vise hvorfor han er verdens beste spiss, og verdens mest komplette spiller. Portugiseren har vunnet det som vinnes kan, men viser med sin overraskende overgang til Juventus i sommer at sulten for mer suksess fortsatt er til stede. 

Ronaldo er spilleren alle vil ha på laget sitt. Han er den komplette spiller, og kan score målene du trenger på alle mulige måter. Med sin høyde, styrke, fart og avsluttningsteknikk er han spilleren alle vil ha, men ingen vil spille mot. 

Ronaldo kan også holde på ballen med sin fysikk, og passere og ydmyke forsvarere med sine 5-stjerners ferdigheter og 90 dribling på måter ingen andre kan. 

Om det er én spiller du må ha på laget ditt i FIFA 19, så er det Cristiano Ronaldo.