Brann sviktet mot Sandefjord 

Publisert:23. september 2018Oppdatert:25. september 2018, 21:19
En fortvilet Gilbert Koomson. FOTO: NTB SCANPIX

Brann maktet ikke å ta tre poeng mot tabelljumbo Sandefjord. Innbytterne Karadas og Skålevik reddet ett poeng, uten at det var nok til å ta tilbake serieledelsen.

Før kveldens kamp på Brann stadion jaktet vertene serieledelse og et skritt nærmere seriegull. Brann var kveldens soleklare favoritt. Kampen endte imidlertid med 1-1 og poengdeling i Bergen. Det ble et kostbart poengtap for hjemmelaget. Rosenborg har i kveld mulighet til å øke poengledelsen med fire poeng. 

10 minutter før kampslutt sendte Håvard Storbæk Sandefjord i ledelsen. Brannsupporterne var rystet og det så mørkt ut for de rødkledde. Brann presset høyt etter scoringen, men klarte ikke å bryte gjennom et Sandefjord-forsvar som la seg godt bakpå. I 84. minutt kom Azar Karadas innpå for Brann. Et frispark ble slått inn i feltet og Karadas var første mann til å få hodet på ballen. Sandefjordkeeper Holmen Johansen var nede og reddet, men måtte gi retur. Da var innbytter Skålevik først frempå og kunne enkelt pirke inn 1-1. 

Det ble et skuffende resultat for tabelltoeren som hadde mulighet til å ta opp jakten på trønderne. Presset blir stort i neste kamp mot Tromsø om de skal henge med i gullkampen. Steffen Lie Skålevik var skuffet etter kveldens kamp. 

- Jeg synes vi tapte for mange dueller. Vi hadde ikke det trøkket vi pleier å ha. Det var svakt og for dårlig, sier en fortvilet Skålevik til BT

Branns toppscorer med ni mål denne sesongen nekter å gi opp gullhåpet. 

- Vi kan ikke gi opp ennå. Vi må bare fortsette å kjøre på og prøve å glemme denne kampen. Vi skal slå Tromsø i neste kamp, sier Skålevik. 

Brann-trener Lars Arne Nilsen deler skuffelsen med Skålevik.

- Det er ikke godt nok å ikke slå Sandefjord hjemme i dag. Vi har nok sjanser, men vi klarer ikke å få den i mål. Da blir det uavgjort dessverre.

- Vi blir veldig tafatte, det går sent og gjør ikke det vi skal og det vi normalt sett gjør. Vi mister kraften. Jeg hadde håpt vi skulle klare å løse det etter første omgang. Vi bør score i andre omgang, men det klarte vi ikke. Det er skuffende.