Koomson viste seg fram i Brann-seier

Publisert:9. februar 2018Oppdatert:13. februar 2018, 10:47
Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

– I en klasse for seg, sier tidligere Brann-spiller Erik Huseklepp

Tidlig ledelse

Steffen Lie Skålevik sendte Brann i ledelsen etter kun fire minutter, før Zymer Bytyqi utlignet for Viking etter 27 minutter, fullstendig mot spillets gang. Kun to minutter senere var Koomson på plass og satte sitt første mål for Brann, før han serverte Torgeir Børven på 3-1-målet til Brann etter pause. Viking reduserte på en dødball, men Brann var nærmere 4-2, enn Viking var 3-3.

Koomson imponerte

Koomsons innsats vekte begeistring hos trener Lars Arne Nilsen:

– Han får bedre medspillere rundt seg i Brann som gir han mer rom. Da er han livsfarlig.

Også tidligere Brann-spiller Erik Huseklepp lot seg imponere av Koomson:

– Koomson var i en egen klasse. Han var fantastisk god, sa Huseklepp etter kampen.

I tillegg til Koomson var nyervervelsene Taijo Teniste, Amer Ordagic og Samuel Sahin-Radlinger i aksjon for Brann. Branns nye keeper Samuel Sahin-Radlinger fikk debuten sin for Brann etter låneovergangen fra Hannover og var fornøyd etter kampen:

– Det var bra for meg å spille min første kamp for Brann. Jeg er fornøyd og glad for at vi vant. Vi hadde kontroll i 90 minutter, men det er litt frustrerende å slippe inn to mål i en kamp der vi har kontroll. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med lagkameratene og byen, sier Sahin-Radlinger

– Jeg er fornøyd med mye

Brann-trener Lars Arne Nilsen var fornøyd etter kampen, men ergret seg også over de to baklengsmålene.

– Jeg er fornøyd med mye, men vi slipper inn to tullemål. De har vel bare to sjanser, og de scorer de på. Vi må også bli bedre til å sette sjansene våre. Alt i alt var det mye bra, sa Nilsen etter kampen.

Branns neste treningskamp er på Marbella mot ungarske Puskás den 13. februar.