Ballongslipp på BI

Publisert:6. februar 2018Oppdatert:1. mars 2018, 12:06
Over 1000 ballonger ble sluppet på BI i Bergen.

Inspire vil motivere studentene på BI og starter med giga ballongslipp på campus i Bergen. Se bilder nederst i saken.

Karoline Blomgren er leder for Inspire.

27. februar til 1. mars arrangerer Inspire Næringslivsdagene. I dag gikk arrangementet av stabelen. Over 1000 ballonger ble sluppet på campus BI i Bergen. Inni ballongene lå diverse premier som studentene måtte sprekke ballongene for å finne. 

–Til alle som ikke vet, hva er Inspire? Og hva driver dere med?
–Inspire er det nye navnet på Næringslivsdagene. Det er et arrangement for å inspirere studentene, vise de hvordan det er i arbeidslivet og hvordan folk har kommet seg dit de er i dag, sier Karoline Blomgren som er leder for Inspire organisasjonen. 

Ballongslippet var et stunt for å  lage oppmerksomhet rundt programslippet til arrangementet. 

Næringslivsdagene er finansiert av en sum fra BI sin studentforening i tillegg til  mye sponsorinntekter. 
–Folk kjøper seg f.eks. plass på stand hos oss, sier Blomgren. 

Under Næringslivsdagene arrangeres det en Jentekveld med Lisa Tønne, Kristine Gjelsvik og fler. Blomgren forteller også at det vil være en Gründerkveld for å gi studentene et innblikk i hva det vil si å være gründer. Dette er i tillegg til selve næringslivsdagen der blant annet Google og Cecilia Brækhus skal holde foredrag. 

–Hvordan er det å jobbe med alt dette ved siden av studiene?
–Det er ikke en dans på roser å arrangere noe sånt, men det er veldig gøy på tross av stresset, avslutter Blomgren.